loading

Sopron Iniciál, ahova minden Suzukis jár

2018 januárjában nyitottuk új Suzuki szalonunkat Sopron városában, mellyel egy hatalmas űrt töltöttünk ki Győr-Moson-Sopron megyében, közelebb hoztuk a város és a környező települések lakói számára Magyarország egyik legkedveltebb autómárkáját.

Nagy örömünkre szolgál, hogy ez alatt a csekély idő alatt évente közel 200 darab új autót adhattunk át boldog tulajdonosának, és a soproni utakon közlekedő 'suzukisok' bizalmukkal és sok pozitív visszajelzéssel tisztelték meg márkaszervizünket.

Továbbra is töretlen lelkesedéssel, a további fejlődés igényével és sok szeretettel várjuk meglévő és leendő ügyfeleinket a soproni Suzuki márkakereskedésünkbe a márka teljes modellpalettájával, széleskörű szerviz-szolgáltatásainkkal. Célunk elsősorban a közösség építése, ahol mindkét fél kölcsönösen és hosszútávon számíthat a másik félre. Az autó átvétele után sem kívánjuk elengedni Ügyfeleink kezét; bármilyen suzukis vagy autós ügyben forduljanak hozzánk bizalommal és lehetőségeinkhez mérten igyekszünk segítségükre lenni!